Overslaan en naar de inhoud gaan

Dr Bart Bohy

Boek hier uw online consultatie of bel nr 014 71 31 79

Dr Bart Bohy is urgentiearts en orthopedisch chirurg met bijkomende opleidingen in orthomoleculaire geneeskunde, management, coaching, rampenmanagement, ziekenhuismanagement en oorlogschirurgie.

Dr Bart Bohy biedt 

-gewone consultatie traumatologie en orthopedie 

-Orthomoleculair en holistisch gezondheidsadvies  

Bij het orthomoleculair gezondheidsadvies biedt dr Bohy u een unieke medisch benadering van gezondheidsproblemen waarbij hij samen met u op zoek gaat naar de diepere oorzaken van uw klachten en hoe u deze oorzaken maximaal kan aanpakken.

Hierbij wordt de kennis van de moderne geneeskunde aangevuld met orthomoleculaire geneeskunde en systeemanalyse.

 Bij een eerste "intake" gesprek wordt diepgaand ingegaan op uw medische voorgeschiedenis,  mogelijke oorzaken binnen uw familie en oorzaken die kunnen ontstaan zijn binnen uw jeugd.

Verder bekijken we samen met u uw voedingspatroon en de medicatie en eventuele vitamines, mineralen en fytotherapie die u reeds gebruikt.

Om het intake gesprek vlot te laten verlopen is het belangrijk dat u zowel een lijst met uw medicatie en voedingssupplementen als de door ons aangeleverde vragenlijst invult en meebrengt of op voorhand terug bezorgd. 

Het traject bestaat uit een eenmalig intake gesprek met advies, eventueel gevolgd door een controle consultatie  met bloedname, daarna uitgebreide bespreking van de resultaten en tenslotte een opvolg gesprek. In totaal komt u dan 4 tot 5 keer om naast het volledig bilan een stappenplan met u te maken.

Daarnaast kan dr Bohy u extra aanbevelingen geven naar uw levenswijze en voeding toe. Door ons uitgebreid netwerk van klassieke en complementaire therapeuten kunnen we u aanbevelingen doen om bepaalde therapie, dieetadvies of coachings op te starten om u verder te helpen.

Zo nodig kan hij u voorstellen om meer uitgebreide onderzoekingen te laten uitvoeren, zoals radiografie├źn, allergie testen, een ademtest of een stoelgang analyse. 

Dr Bart Bohy is een niet geconventioneerd arts. Dit wil zeggen dat zijn consultatietarieven afwijkend zijn van de conventietarieven. Voor vragen over de huidige tarieven kan u ons steeds contacteren.

Aanbod:

*Locomotorische en traumatische letsels

*Kleine ingrepen

*Orthomoleculair advies

*Gezondheidscoaching

*Managementcoaching- en opleidingen

*Voor workshops en ademtherapie, ga naar www.leysehoef.be

Enkel op afspraak

Adres:

Centrum Leysehoef

Oevelse Dreef 14 (op de hoek met Bosstraat)

2260 Westerlo

google maps

 

 

Voeg een nieuwe reactie toe

Login om te reageren